Centenari

logo francisco llacer pla

Para mí la música no es sentimiento, es sensibilidad y fantasía del intelecto. Estoy convencido de que la música es el vehículo preciso para cultivar la sensibilidad del ser humano y acrecenta sus facultades creadoras a cualquier nivel de la actividad humana

El 2 d’octubre de 2018, va fer 100 anys que va néixer Francisco Llácer Pla en ple cor de la ciutat vella de València. Aquest curs 2018 – 2019 celebrem el centenari del seu naixement amb una sèrie de concerts, actes i petits homenatges impulsats des de l’afecte, el reconeixement públic i en honor a la seua memòria.

“Don Paco”, com l’anomenaven els seus alumnes i era conegut tant al Conservatori de València com als cercles artístics de la ciutat, va ser una persona respectada i estimada que va deixar una profunda empremta, tant musical com humana.

Els actes programats amb motiu del centenari de Francisco Llácer Pla pretenen posar en valor la seua obra i la seua persona. Homenatjar al compositor de la millor manera possible: interpretant les seues obres, i recordar al mestre, al director, a l’amic, al company, al músic, en definitiva a la persona en tota la seua dimensió. Els qui el vam conèixer i el tractàrem volem, a més, rememorar i deixar constància de l’admiració i l’afecte que sempre va suscitar i de l’inesborrable record que ens ha deixat.

Organitza:

logo equip351

Pròxims esdeveniments

Concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana a Castelló Castellón de la Plana, Comunidad Valenciana, Espanya
50 Avenida de la Mare de Déu del Lledó
Castellón de la Plana, Comunidad Valenciana 12004
Espanya
964 72 75 74

Concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana a Castelló

Concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana a Altea Altea, Comunidad Valenciana, Espanya
18 Carrer d'Alcoi
Altea, Comunidad Valenciana 03590
Espanya
965 84 33 59

Concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana a Altea

Concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana a Buñol Buñol, Comunidad Valenciana, Espanya
1B Avenida la Violeta
Buñol, Comunidad Valenciana 46360
Espanya
962 50 02 50

Concert de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana a Buñol