Centenari

logo francisco llacer pla

Para mí la música no es sentimiento, es sensibilidad y fantasía del intelecto. Estoy convencido de que la música es el vehículo preciso para cultivar la sensibilidad del ser humano y acrecenta sus facultades creadoras a cualquier nivel de la actividad humana

El 2 d’octubre de 2018, va fer 100 anys que va néixer Francisco Llácer Pla en ple cor de la ciutat vella de València. Aquest curs 2018 – 2019 celebrem el centenari del seu naixement amb una sèrie de concerts, actes i petits homenatges impulsats des de l’afecte, el reconeixement públic i en honor a la seua memòria.

“Don Paco”, com l’anomenaven els seus alumnes i era conegut tant al Conservatori de València com als cercles artístics de la ciutat, va ser una persona respectada i estimada que va deixar una profunda empremta, tant musical com humana.

Els actes programats amb motiu del centenari de Francisco Llácer Pla pretenen posar en valor la seua obra i la seua persona. Homenatjar al compositor de la millor manera possible: interpretant les seues obres, i recordar al mestre, al director, a l’amic, al company, al músic, en definitiva a la persona en tota la seua dimensió. Els qui el vam conèixer i el tractàrem volem, a més, rememorar i deixar constància de l’admiració i l’afecte que sempre va suscitar i de l’inesborrable record que ens ha deixat.

Organitza:

logo equip351